Over mij
StucPlaza

StucPlaza

Hallo mijn naam is Giomar Gijsbertha en al 10 jaar professioneel stukadoor. De onderneming StucPlaza is van de grond gekomen in 2009. Ik ben een ervaren stukadoor en doe dit werk met veel plezier, om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren tegen een mooie prijs. "Mijn huis ziet er weer top uit." Ik verricht vele werkzaamheden op het gebied van stuccen, deze werkzaamheden zijn: Raapwerk, Filmlaagje aanbrengen, Hoeksperen plaatsen, Pleisterwerk, Spack spuitwerk, Sierpleister, Verf/latex spuiten en Schuurwerk. voor een uitgebreid overzicht, zie mijn werk pagina.

Wat ik belangrijk vind voor klanten zoals u is persoonlijk contact en een goede communicatie. Op deze manier kan ik onderhandelen met u over de beste prijs voor de beste kwaliteit van de gevraagde werkzaamheden. Hierdoor kan ik garanderen dat "Oog voor detail een geweldig resultaat" ook u een tevreden klant wordt van StucPlaza. Ik kom graag persoonlijk en vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden en de prijs op elkaar af te kunnen stemmen om een win win situatie te creëren voor beide partijen. Omdat StucPlaza een eenmanszaak is, zijn de werkkosten relatief laag, dit maakt het mogelijk om een scherpe prijs aan te kunnen bieden. Het is ook mogelijk voor mij om grote klussen aan te pakken. Hiervoor zijn alle middelen aanwezig, zoals extra personeel en gereedschappen tot mijn beschikking. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met mij op via de contact pagina of bel mij voor meer informatie.

Referenties

Plafondafwerking stucwerk in Rotterdam

Wij hebben pas een huis gekocht waarvan we het hele huis incl behang hebben weggehaald.Het nadeel was dat de binnenmuren van gipsplaten waren en dat de betonnen muren vol met kleine gaten zaten. Omdat wij wilden verfen moesten alle muren gestuct worden. Na op marktplaats gekeken te hebben leverde dit al gelijk resultaat.

Deze meneer levert super werk af, werkt netjes en nauwkeurig,geen haast werk wat je tegenwoordig veel ziet. Het goede is dat er bij het begin 1 prijs is afgesproken inclusief zijn materiaal en alles.
En ook nog dat deze meneer over het hele land werkzaam is.

Echt een aanrader!!, alle muren zijn echt spiegelglad en binnen de genoemde tijdsbestek.

Geplaatst door Fabiana op 06 okt. '10

Woonkamer in Emmeloord

Geweldige stucadoor aan iedereen aan te bevelen. Houd zich aan de afspraken, en probeert zsm een afspraak in te plannen.
Zeer goede prijs, kwaliteitsverhouding. Zeer strak stucwerk en echt niet duur.

Geplaatst door Helena op 10 nov. '11

Stuc en spackwerk in Amsterdam

Wij zijn erg tevreden met StucPlaza, bij mijn broer had ik al gezien hoe ze het huis aangepakt hadden dus voor ons een logische stap om met StucPlaza in zee te gaan. Het is een zeer groot project geweest en StucPlaza heeft hierin goed met ons meegedacht. Wijzigingen die wij wilden werden direct uitgevoerd, houden zich goed aan de afspraken. En binnen 24 uur hadden we al een reactie terug ontvangen, niets was een probleem. De ploeg die bij ons werkte daarover alle lof ze hebben het werkelijk geweldig gedaan!! Kwalitatief een hoogstandje. Wij zullen zeker weer StucPlaza inschakelen voor een volgend project. De werknemers waren vriendelijk, correct, behulpzaam en de communicatie was prima!


Zeker een dikke duim!!! 

Geplaatst door Frank op 09 okt. '12

Woonkamer in Soest

Het stucwerk in onze woonkamer in Soest ziet er geweldig uit. Giomar heeft heel hard gewerkt, ik kan hem aan iedereen aan bevelen.

Geplaatst door Annette Bogtstra op 03 apr. '13