StucPlaza Afbouw

De juiste stukadoor zo snel mogelijk, op de juiste plek!

Hallo mijn naam is Giomar Gijsbertha en al 10 jaar professioneel stukadoor. De onderneming StucPlaza is van de grond gekomen in 2009. Ik ben een ervaren stukadoor en doe dit werk met veel plezier, om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren tegen een mooie prijs. “Mijn huis ziet er weer top uit.”Ik verricht vele werkzaamheden op het gebied van stuccen, deze werkzaamheden zijn: Raapwerk, Filmlaagje aanbrengen, Hoeksperen plaatsen, Pleisterwerk, Spack spuitwerk, Sierpleister, Verf/latex spuiten en Schuurwerk. voor een uitgebreid overzicht, zie mijn werk pagina.

Wat ik belangrijk vind voor klanten zoals u is persoonlijk contact en een goede communicatie. Op deze manier kan ik onderhandelen met u over de beste prijs voor de beste kwaliteit van de gevraagde werkzaamheden. Hierdoor kan ik garanderen dat “Oog voor detail een geweldig resultaat”ook u een tevreden klant wordt van StucPlaza. Ik kom graag persoonlijk en vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden en de prijs op elkaar af te kunnen stemmen om een win win situatie te creëren voor beide partijen. Omdat StucPlaza een eenmanszaak is, zijn de werkkosten relatief laag, dit maakt het mogelijk om een scherpe prijs aan te kunnen bieden. Het is ook mogelijk voor mij om grote klussen aan te pakken. Hiervoor zijn alle middelen aanwezig, zoals extra personeel en gereedschappen tot mijn beschikking. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met mij op via de contact pagina of bel mij voor meer informatie.

Direct Contact!

+31 654 278 845